برگزاری دوباره مجمع ایران خودرو چه سودی برای مردم دارد؟

۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
ایران خودرو

سازمان های مرتبط و نظارتی انتخابات اخیر مجمع ایران خودرو را تائید کرده اند،مخالفان خصوصی سازی به بهانه های مختلف درصدد هستند که با افزایش فشار،فضا و جو عمومی کشور را تحت تاثیر قرارداده و شاید بتوانند به نتیجه برسند. اما پیش از آن باید به سوال جواب بدهند؛ برگزاری دوباره مجمع ایران خودروچه سودی برای مردم دارد؟

به گزارش مثبت خودرو، طی روزهای اخیر با توجه به اینکه نتیجه مجمع سهامداران 17 بهمن 1430 ایران خودرو از سوی نهادهای ناظر تائید و قانونی اعلام شده است ، بازهم مخالفان خصوصی سازی که نمی توانند به صورت مستقیم این خواسته خود را بیان کنند ، با استناد به رای قطعی هیات تجدید نظر شورای رقابت ، همچنان تلاش می کنند که با غیر قانونی جلوه دادن این مجمع ، نظروحرف خود را به کرسی بنشانند.

به تازگی نائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی که به نوعی نوک خط حمله تیم مخالفان هیات مدیره جدید ایران خودرو به شمار می آید به خبرگزاری تسنیم  در مورد پرونده‌ی شرکت کروز و حکم شورای رقابت مبنی بر خروج این شرکت از مدیریت ایران‌خودرو،گفته است:” در مجمع غیر قانونی که برگزار شده است متأسفانه سازمان بورس که وظیفه‌ی بررسی اصالت شرکت‌کنندگان و همچنین برگزاری مجمع به صورت رعایت تشکیلات قانونی که باید رعایت می‌شده به اعتقاد بنده سازمان بورس وظیفه‌ی خود را به درستی و دقیق انجام نداده است و البته افرادی که به عنوان سهامدار در این مجمع شرکت کرده‌اند و یا نمایندگی از سهامداران دیگر گرفتند بخشی از آن ها هم از بانک‌های دولتی بوده و برخی هم بانک‌های غیر دولتی که به نوعی حالت خصولتی دارند، بنابراین این مطلبی که بیان شده مطلبی دقیق است چراکه آن نماینده‌ی سهام دولتی را که در جلسه یا دعوت نشده یا به هر دلیلی حضور نداشته است و به سختی توانستند که اکثریت را در یک مجمع گردهم جمع کنند که این امر نیز  ابهام داشته و قابل بررسی است.”

به نظرمی رسد تمام تلاش ها برای این باشد که با استفاده از ابزارهای مختلف ، کاری کنند که یا روند کاری تیم جدید ایران خودرو مختل شود یا اینکه مجمع دوباره برگزارشود.

اما اگربرفرض محال آنها بتوانند به خواسته خود برسند ، وضعیت بازارخودرو بهتر می شود ؟ آیا با برگزاری دوباره مجمع و انتخاب افراد نزدیک به این جریان ، به یکباره ورق صنعت و تولید برمی گردد و همه چیز گل و بلبل می شود؟ اگر کنسرسیوم بخش خصوصی از سوی سهامداران انتخاب نمی شد، مدیریت دولتی به گونه ای بود که بتواند با افزایش تولید و کاهش قیمت ، آرزوی محال و دست نیافتنی بسیاری از خانواده های ایرانی را به یک خواسته قابل تحقق تبدیل کند.

با توجه به کارنامه ای که خودروسازی دولتی در این سال ها از خود به جا گذاشته است به نظر می رسد که هیچ یک از مخالفان جواب روشن و درستی نخواهند داشت. تنها باید دید که با حضور بخش خصوصی آنها چه فرصتی را از دست داده اند که این گونه برای بازپس گیری آن به آب و آتش می زنند؟

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟