حمله به خودرو سازان و افسارگسیختگی زنجانی با حمایت های پنهان

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
زنجانی

وضعیت نامساعد خودروسازان و نارضایتی مردم از کیفیت محصولات داخلی در آستانه خصوصی سازی سایپا و جدی شدن حضور هلدینگ دات وان باعث سوء استفاده مالک این هلدینگ و حمله به خودرو سازان و افسارگسیختگی زنجانی با حمایت های پنهان شده است. این در حالی است که منشاء دارایی این فرد همچنان مبهم و تاریک است.

به گزارش مثبت خودرو، بابک زنجانی با توجه به جدی و قطعی بودن واگذاری سهام سایپا به او حسابی از خود بیخود شده است. او با توجه به نوع نگاه مردم به این صنعت فرصت را غنیمت شمرده و تلاش می کند برای ترمیم وجهه خود و همچنین نشان دادن اینکه او مالک سهام 42درصدی سایپا است ، حسابی به خودروسازان حمله کند.
در همین راستا بابک زنجانی در توییتی نوشت:”
در سال سرمایه‌گذاری برای رونق تولید باید فعالان اقتصادی علاوه بر تخصص ،منابع مالی تازه به سیستم بانکی کشور تزریق کنند تا به کشور و مردم کمک شود .
کارگاه های زیر پله ‌ای که اسم خودروسازی را یدک میکشند و با زد و بند و یا گرفتن وام سر پا هستند ، برنامه کلیشه ای دارند و همان ره ۴۰ ساله گذشته را میروند که اقتصاد مردم را زمینگیر کردند. کار اقتصادی را با روش های سیاسی و رسانه‌ای نمیتوان پیش برد. باید قدرت اقتصادی کشور را بالا برد و دات‌وان پیشرو و پر توان خواهد بود و معادلات اقتصادی را عوض میکند. در این سال قدرت اقتصادی جایگزین قدرت سیاسی برای خدمت به کشور میشود . ”
دراین شرایط از یک سو مشخص نیست که بابک زنجانی چرا ، چگونه و با حمایت کدام جناح و جریانی به یکباره از یک زندانی با اتهام مفسد اقتصادی ، به عنوان یک فعال اقتصادی قد علم کرده است.
اگر در حال حاضر خودروسازان ( منظور او در این جا ایران خودرو و سایپا است ) با وام سرپا هستند هیچ علتی به جز ناتوانی حکمرانی در مدیریت بنگاه های صنعتی ندارد. هر آنچه که امروز خودروسازی به آن مبتلا شده است حاصل تفکرات افرادی است که زمینه بروز و ظهور کسانی چون بابک زنجانی را فراهم کرده اند.

 زنجانی
بابک زنجانی آنگونه که در پرونده های قضائی اش مطرح است ، تمام سرمایه خود را از دور زدن تحریم ها به دست آورده است.
به بیان ساده تر او چیزی از خود نداشته و هر آنچه هست امانت و بیت المال بوده که به نفع خود مصادره کرده است.
دراین شرایط او ناگهان بیش از 60 همت در صنعت حمل و نقل سرمایه گذاری می کند.درنظر دارد که 32 هواپیما وارد کند و 50 هزار تاکسی به ناوگان عمومی اضافه کند.
منابع غیررسمی هم واگذاری 42درصد سهام بلوکی سایپا به او را قطعی می دانند. اما آیا واقعا این فرد با آن کارنامه مشخص اهلیت دارد ؟ آیا تعریف این واژه تغییر کرده است ؟ آیا فقط داشتن پول ملاک برتری برای خرید شده است ؟ با این وضعیت خصوصی سازی به منزل خواهد رسید یا باز با این روش می خواهند بعد از یکی دو سال بازهم این صنعت را دولتی و رانتی کنند؟

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟